ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠεριοδεία Μασλαρινού σε Άγιο Δημήτριο, Λαγκάδι και Χουμνικό

Περιοδεία Μασλαρινού σε Άγιο Δημήτριο, Λαγκάδι και Χουμνικό

Περιοδεία Μασλαρινού σε Άγιο Δημήτριο, Λαγκάδι και Χουμνικό

Δελτία τύπου της παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ” του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Βισαλτίας (Αθανάσιος Μασλαρινός)

Α. Νιγρίτα 26/9/2023

Τον τόπο όπου γεννήθηκε, τον Άγιο Δημήτριο, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους επισκέφθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, την γενέτειρα του, τον Άγιο Δημήτριο. Εκεί συζήτησε με τους συγχωριανούς του, αντάλλαξαν απόψεις και μίλησαν για τα έργα που έγιναν και έχουν δρομολογηθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Β. Νιγρίτα 27/9/2023

Στο Λαγκάδι περιόδευσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Δήμο Βισαλτίας, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το Λαγκάδι. Εκεί, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία», βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της περιοχής και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Γ. Νιγρίτα 29/9/2023

Στο Χουμνικό περιόδευσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Δήμο Βισαλτίας, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκε το Χουμνικό. Εκεί, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία», βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της περιοχής συνομίλησε μαζί τους, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία και τους άκουσε με προσοχή.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα