ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν 2021&22 σκόρερ & συμμετοχές

Πορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν 2021&22 σκόρερ & συμμετοχές

Πορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν 2021&22 σκόρερ & συμμετοχές

Συνέχεια στο αφιέρωμα στις ομάδες της Super League 1 με την πορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν 2021 – 22, σκόρερ & συμμετοχές ποδοσφαιριστών.
Στο τέλος του άρθρο υπάρχει σύνδεσμος για το αφιέρωμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι από την ιστοσελίδα της Super League 1.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στη σειρά, αφού από την αρχή ξέφυγε στη βαθμολογία.

Παρά τις δύο ισοπαλίες στην έδρα του πολύ νωρίς, ένα σερί 11 νικών μέχρι το τέλος του 2021 ήταν καθοριστικό, τη στιγμή, που οι άλλες ομάδες είχαν πολλές απώλειες.

Έτσι ούτε οι τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα παιχνίδια του νέου έτους ανησύχησαν τον Ολυμπιακό.

Στο τέλος της κανονικής περιόδου έχασε το αήττητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά η διαφορά των 12 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ φαινόταν ότι δύσκολα θα καλυφθεί. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από 31 αγώνες πρωταθλήματος.

Στα Playoffs ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα από τα τέσσερα πρώτα και έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο ΠΑΟΚ έκανε δύο ήττες και δεν κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά. Στις 4 Μαΐου, όταν και έγινε με καθυστέρηση το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, το πρωτάθλημα κρίθηκε και μαθηματικά, αφού ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη και εξασφάλισε την πρώτη θέση.

Μια εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος έχασε ένα αήττητο 35 αγώνων στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, για να τερματίσει 19 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Πέρσι η διαφορά ήταν 26 και πρόπερσι 18.

Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε ταυτότητα σεζόν, τέρματα, ευρύτερη νίκη, συμμετοχές και σκόρερ του Ολυμπιακού κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα