ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη ΠΚΜ για νέες άδειες πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο

Προκήρυξη ΠΚΜ για νέες άδειες πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο

Προκήρυξη ΠΚΜ για νέες άδειες πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ) προκηρύσσει τη χορήγηση 170 συνολικά νέων αδειών πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο με το αντίστοιχο δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και 45 συνολικά δικαιωμάτων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους αδείας πωλητών πλανόδιου εμπορίου στην Π.Κ.Μ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την συμμετοχή τους στην παρούσα προκήρυξη (Α΄φάση) είναι έως 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023., ηλεκτρονικά στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α), στην ηλεκτρονική Δ/νση https://openmarket.mindev.gov.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εισέλθει με κωδικούς Taxisnet.

Τηλέφωνα επικοινωνίας µε τις Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων και την Υπηρεσία Έδρας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα βρείτε στο τέλος της προκήρυξης (Υπάρχει σύνδεσμος -Link- για την προκήρυξη στο τέλος του άρθρου).

Νέες άδειες.

Για Παραγωγούς πωλητές:

1. Εβδομήντα (70) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πωλούμενα προϊόντα από τις κατηγορίες του άρθρου 3 παράγραφος 1 της παρούσας και ειδικότερα:
Κατηγορία 1: Εξήντα (60) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης και,
Κατηγορία 2: Δέκα (10) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης.

2. Τριάντα (30) δικαιώματα δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους αδείας παραγωγού πωλητή με δικαίωμα δραστηριοποίησης σε άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Για Επαγγελματίες πωλητές:

1. Εκατό (100) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για πωλούμενα προϊόντα από τις κατηγορίες του άρθρου 3 παράγραφος 2 της παρούσας και ειδικότερα:

Κατηγορία Α ή Γ ή συνδυαστικά Α & Γ: Σαράντα πέντε (45)νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης.
Κατηγορία Β: Δέκα (10) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης.
Κατηγορία Δ: Δέκα πέντε (15) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης.
Κατηγορία Ε: Τριάντα (30) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης και

2. Δέκα πέντε (15) δικαιώματα δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους αδείας επαγγελματία πωλητή με δικαίωμα δραστηριοποίησης σε άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Περισσότερα στην προκήρυξη ΠΚΜ (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), που θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα