ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροσωρινή αναστολή λειτουργίας και στη ΠΑΕ ΟΦΗ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας και στη ΠΑΕ ΟΦΗ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας και στη ΠΑΕ ΟΦΗ

 Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ότι λόγω των έκτακτων καταστάσεων, κορωνοϊός, που βρίσκετε το ποδόσφαιρο και γενικά όλος ο κόσμος πήρε την παρακάτω απόφαση.

<< Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εταιρείες στην χώρα, η ηρακλειώτικη ΠΑΕ προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας μέχρι νεότερης εισήγησης του κράτους.

Η δύσκολη περίοδος και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Όμιλο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να μπουν σε αναστολή λειτουργίας, έπειτα από διοικητική εντολή, αφού εμπίπτει στην Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 19024 ΦΕΚ Β΄915/17-3-20 για την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Η κίνηση αυτή αφορά όλους όσοι έχουν προσληφθεί με σχέση εξαρτημένης εργασίας από την ΠΑΕ. Πέρα, δηλαδή, από τους υπαλλήλους, «αγγίζει» και τους ποδοσφαιριστές.

Όλοι όσοι, έτσι, ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με άλλων ομάδων. Το γεγονός πως σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι ΠΑΕ μπήκαν στους ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης, δεν αφορά στον Όμιλο.

Το αίτημα της Λίγκας έγινε για τους συλλόγους, που δεν είχαν δηλώσει τους ποδοσφαιριστές τους ως εργαζομένους στην Εργάνη. Ο ΟΦΗ το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή κι έτσι δεν επηρεαζόταν από αυτή την απόφαση. >>

   Πηγή για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας η ιστοσελίδα capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα