ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτήριξη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος από ΕΠΣ Μακεδονίας

Στήριξη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος από ΕΠΣ Μακεδονίας

Στήριξη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος από ΕΠΣ Μακεδονίας

Η τοπική Ένωση Ποδοσφαίρου Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα σωματεία της δύναμής της, παράγοντες ομάδων, Ενωσιακούς προπονητές, στελέχη των μικτών ομάδων και τους γονείς τους, πραγματοποίησαν μια αξιέπαινη πράξη δωρίζοντας υλικά πρώτης ανάγκης στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Πολλά συγχαρητήρια από την συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες της ιστοσελίδας panseraikos.gr.

Μακεδονίας_ Κληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ Μακεδονίας_Πρόγραμμα ομίλων Α1Η ανακοίνωση για τη στήριξη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος της ΕΠΣ αναφέρει:

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Μακεδονίας παρέδωσε στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος είδη γραφικής ύλης και είδη καθαρισμού για τις λειτουργικές του ανάγκες παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, Σταύρου Τσιφλίκη, του διευθυντή, Βασίλη Κασιμάτη, των εργαζομένων και παιδιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος που ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη είναι φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και αποστολή του είναι η ανάπτυξη δράσεων εξειδικευμένης εκπαίδευσης και προσέγγισης των ατόμων με Σύνδρομο Down με απώτατο στόχο την υποστηριζόμενη εκμάθηση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Τσιφλίκης ευχαρίστησε την ΕΠΣ Μακεδονίας για τη βοήθεια που παρέχει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια ενισχύοντας το έργο του, καθώς προσφέρει στήριξη σε 90 παιδιά με σύνδρομο Down τα οποία έχουν άμεση ανάγκη.

Από την πλευρά του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Γιουρούκαλης επισήμανε ότι η Ένωση θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου υποστηρίζοντας τις δράσεις του και ανέφερε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης στη Μίκρα είναι στη διάθεσή τους για την άθληση των παιδιών, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας ευχαριστεί για τις προσφορές τους τα σωματεία της, τους παράγοντες και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τους Ενωσιακούς προπονητές, τα στελέχη των μικτών ομάδων και τους γονείς τους που στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν της την πρωτοβουλία.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα