ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 1 σεζόν 2023-24

Στατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 1 σεζόν 2023-24

Στατιστικά 8ης αγωνιστικής Super League 1 σεζόν 2023-24

Από το στατιστικό τμήμα της Super League 1.

Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ σημείωσε τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και έγινε μόλις ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που βρίσκει δύο φορές δίχτυα στην ίδια αναμέτρηση στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Ο προηγούμενος που το είχε καταφέρει ήταν ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη του ΠΑΟΚ με 5-1 στις 23 Δεκεμβρίου 2019. Πριν από αυτόν το είχαν πετύχει δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, ο Ναπολεόνι και ο Επινόζα, ενώ εκείνος που άνοιξε το δρόμο ήταν ο Σταύρος Σαράφης τη σεζόν 1972-73.

Τα πρώτα τους τέρματα σημείωσαν με τα χρώματα της ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον και ο Μίλαντ Μοχαμαντί. Ο Μοχαμαντί είχε αγωνιστεί σε 42 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ ο Ελίασον είχε 33 αναμετρήσεις με τους Κιτρινόμαυρους στη Stoiximan Super League.

Τις 90 νίκες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αυτή κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος τεχνικός χρειάζεται άλλες έξι για να αφήσει πίσω του τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 95 νίκες. Οι 90 νίκες του Λουτσέσκου είναι σε 140 αναμετρήσεις στην Super League, ενώ ο Έλληνας τεχνικός έχει 153 αγώνες.

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία Super League 1.

Από τις 5 Μαρτίου 2023 έχει να πανηγυρίσει νίκη ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει τότε με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια μέτρησε ένα σερί 18 αναμετρήσεων χωρίς νίκη.

Ξεκίνησε από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του περσινού πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 και συνεχίστηκε στις δέκα αναμετρήσεις των Stoiximan Playoffs, ενώ τη φετινή σεζόν συμπλήρωσε ήδη επτά αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Πανσερραϊκό, η οποία δεν έγινε λόγω των καταστροφών στη Μαγνησία.

Πηγή του άρθρου “Στατιστικά 8ης αγωνιστικής SL 1” η SuperLeague.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα