ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυγχαρητήρια στο Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Τερπνής

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Τερπνής

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Τερπνής

Όταν οι άνθρωποι είναι δραστήριοι, κεφάτοι και δημιουργικοί το αποδεικνύουν έμπρακτα και αυτό συνέβη στο Δημοτικό Σχολείο της Τερπνής.

Αγαπημένα πρόσωπα όλων μας, νέες κοπέλες με διάθεση και όρεξη για προσφορά και εθελοντισμό ανέλαβαν πρόσφατα σχετικά το διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο Γονέων στο Δημοτικό Τερπνής.

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες και την έμφυτη και αδιαμφισβήτητη ανάγκη των παιδιών τους για κίνηση και φυσική δραστηριότητα ευαισθητοποιήθηκαν και φρόντισαν για την ομαλή φυσική και κατά συνέπεια γνωστική, γιατί όχι και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών τους, μέσω των ζωγραφισμένων παιχνιδιών, χαρούμενων εικόνων και μηνυμάτων που σίγουρα τα ενθουσίασαν. Άλλωστε τα παιδιά έχουν την τάση και την ανάγκη να εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω της κίνησης και των παιχνιδιών.

Το παιχνίδι είναι η παγκόσμια γλώσσα των παιδιών, είναι συνυφασμένο με τη παιδική ηλικία, έχει κυρίαρχο και καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους. Μέσα απ’ αυτό μπορούν κι εκφράζονται πιο ευέλικτα, σωστά και πολύπλευρα με ενθουσιασμό και ανεμελιά. Παιδί και παιχνίδι είναι έννοιες ταυτόσημες. Για αυτές τις ανάγκες των παιδιών τους και θέλοντας να τα κάνουν χαρούμενα, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου της Τερπνής δούλεψε ατέλειωτα και τα κατάφεραν περίφημα όπως διαπιστώνουμε όλοι μας .

Σε συνεργασία με τη διευθύντρια του σχολείου, με ανθρώπους που πρόσφεραν υλικά για την υπέροχη ιδέα που είχαν και κυρίως με πολύ μεράκι από μέρους τους, ζωγράφισαν για τα παιδάκια τους στον αύλειο χώρο του σχολείου υπέροχες εικόνες και παιχνίδια, έτσι ώστε η πρώτη και η τελευταία ματιά των μαθητών πηγαίνοντας και φεύγοντας από το Δημοτικό να είναι χαρούμενη και χρωματιστή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ, αλλά και σε όλους που βοήθησαν στην υπέροχη αυτή δημιουργική κίνηση.

Νέο συμβούλιο _ Σκληρό lockdown_dimotiko_Δημοτικό ΤερπνήςΤο Δ.Σ ευχαρίστησε:

1. Τη διεύθυνση του σχολείου για την προσφορά των χρωμάτω.
2. Το σούπερ μάρκετ του κυρίου Σωτίδη Αθανάσιου για τα πινέλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποίησαν.
3. Τον κύριο Πέτρο Χιωτέλη για τα γράμματα και τους αριθμούς.
4. Τέλος την Δήμητρα Τζιάνη για τη βοήθεια στο βάψιμο.

Και πάλι συγχαρητήρια στο Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Τερπνής που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση των προηγούμενων Δ.Σ που καλύπτουν ανάγκες των παιδιών και όχι μόνο.

Υ.Γ. Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα τις βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα