ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός στους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου, οι οποίοι προκρίθηκαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων.

Το μήνυμα του δημάρχου προς τους μαθητές σας το παραθέτουμε παρακάτω:
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Δημητριτσίου που πέρασαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε οι μαθητές που συμμετείχαν συνεργάστηκαν μεταξύ τους καθώς και με τους εκπαιδευτικούς τους και κατάφεραν να κρατήσουν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας και της προόδου. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε για αυτή τη νέα γενιά του τόπου μας και να ευχηθούμε να αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλους μας για το εγχείρημα που ανέλαβαν.

Με γεμίζει αισιοδοξία η αποφασιστικότητά τους να ασχοληθούν με ζητήματα όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και ο εθελοντισμός.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που με ζήλο συνεργάστηκαν με τις ομάδες, συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις και ενέπνευσαν του μαθητές τους, καθώς και τους γονείς που τους υποστήριξαν».

Κλείνοντας το άρθρο “Συγχαρητήριο δημάρχου Βισαλτίας στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου”  να δώσουμε και εμείς θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, με τις ευχές για πολλές ακόμη επιτυχίες.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα