ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυνελήφθη ανδρόγυνο με 7 κιλά ηρωίνης και πάνω από 19.000 €

Συνελήφθη ανδρόγυνο με 7 κιλά ηρωίνης και πάνω από 19.000 €

Συνελήφθη ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη από την ασφάλεια Σερρών με 7 κιλά ηρωίνης και 19.000 ευρώ

Δελτίο τύπου από το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας (Θεσσαλονίκη, 17 Μαρτίου 2024) που αναφέρει:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ανδρόγυνο και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά ηρωίνης.

Τις ποσότητες ηρωίνης τις είχαν κρυμμένες μέσα σε βράχους, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή της γυναίκας και σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 19.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν χθες (16 Μαρτίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το ανδρόγυνο να επιβαίνει σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις τους.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο, που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των ναρκωτικών (καβάτζα).

Σε έρευνα που έγινε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Στη κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.550 ευρώ.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, καθώς και ένα ακόμα όχημα ιδιοκτησίας του, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα