ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη για πλαστά έγγραφα Covid στο τελωνείο

Σύλληψη για πλαστά έγγραφα Covid στο τελωνείο

Σύλληψη για πλαστά έγγραφα Covid -19 στο τελωνείο του Προμαχώνα

Το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, έγινε σύλληψη για πλαστά έγγραφα Covid-19 τεσσάρων αλλοδαπών στην πύλη εισόδου από Βουλγαρία στον Προμαχώνα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν 4 άτομα στον Προμαχώνα για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Προσπάθησαν να εισέλθουν στην χώρα επιδεικνύοντας πλαστά έγγραφα μοριακών εξετάσεων για την COVID-19.

Συνελήφθησαν χθες (4 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 3 αλλοδαποί άνδρες και μία αλλοδαπή γυναίκα, σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά στα συνοριακά σημεία ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι τα προαναφερόμενα άτομα τα οποία επέβαιναν σε 2 διαφορετικά οχήματα, επιχείρησαν να εισέλθουν στην χώρα χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα μοριακών εξετάσεων (PCR test) που αποτύπωναν ότι είναι αρνητικοί στην COVID-19 και το οποίο είναι προαπαιτούμενο για την είσοδο στην χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Κλείνοντας το άρθρο να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2021 θα ανοίξει η εφαρμογή για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τις ηλικίες από 60 έως και 64 ετών. Περισσότερα θα βρείτε στο σχετικό άρθρο που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα