ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλλογος Γιορτή Τέχνης Σερρών Music and Art Festival

Σύλλογος Γιορτή Τέχνης Σερρών Music and Art Festival

Σύλλογος Γιορτή Τέχνης Σερρών Music and Art Festival

Με αφορμή τη συναυλία αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα» από το Μουσικό Σύνολο CANTARE που οργάνωσε ο Σύλλογος Γιορτή Τέχνης Σερρών σας μεταφέρουμε την ιστορική διαδρομή του συλλόγου.

Ο σύλλογός δημιουργήθηκε την Άνοιξη του 2017 με σκοπό να καθιερώσει κομβικούς πολιτιστικούς θεσμούς στην περιοχή των Σερρών.

Το φθινόπωρο του ίδιου έτους εγκαινίασε ένα ετήσιο πολυθεματικό φεστιβάλ στην αυλή της ΕΡΤ Σερρών, μέσα στο πρώην στρατόπεδο ‘Κολοκοτρώνη’, με την επωνυμία «Γιορτή Τέχνης –Serres Music and Art Festival», το οποίο διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη και προσελκύει πολλούς επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους!

Το Μάρτιο του 2019 ο σύλλογος διοργάνωσε Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στην πόλη των Σερρών και φιλοδοξεί να αναγάγει και αυτές σε θεσμό με πλούσιο πρόγραμμα για το τριήμερο της Αποκριάς!

Οι εκδηλώσεις αυτές, διακρίθηκαν για την ποιότητα των μουσικών συγκροτημάτων, του ήχου, του φωτισμού, των παιδικών εκδηλώσεων, των παράλληλων εκδηλώσεων (εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, μουσικών οργάνων, χειροποίητων κοσμημάτων, χαρτογλυπτικής, κεραμικών, χειροποίητης κούκλας κ.α), την οργάνωσή τους και έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου.

Τις προσπάθειές μας για αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της περιοχής μας στήριξαν πολλοί συνδημότες μας, επιχειρήσεις των Σερρών με τις χορηγίες τους, αλλά και τα Υπουργεία Πολιτισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η Γραμματεία Νέας Γενιάς με επιχορηγήσεις.

Το πενταμελές συμβούλιο και η γενική συνέλευση των μελών μας έχουν τη βασική ευθύνη για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Κλείνει το άρθρο “Σύλλογος Γιορτή Τέχνης Σερρών” με το κάλεσμα του συλλόγου που αναφέρει:

Ο Σύλλογός μας χρειάζεται και νέα μέλη, ώστε με τις ιδέες τους και την συμμετοχή τους στις αποφάσεις, να μας δώσουν την ώθηση να προσφέρουμε ακόμα πιο δυναμικά τον καλύτερό μας εαυτό, στον πολιτισμό και την τέχνη, του τόπου που αγαπάμε.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος του Συλλόγου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Στα τηλέφωνα: 690 614 7722 – Λάμπρος Τόκας (Πρόεδρος)
697 234 8223 – Γιώργος Ελληνούδης (Γραμματέας)
και στο email: info@giortitexnis.gr

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα