ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα 7 ρεκόρ του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1

Τα 7 ρεκόρ του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1

Τα 7 ρεκόρ του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1 για τη σεζόν 2023-24

Η στατιστική υπηρεσία της SuperLeague παρουσίασε τα 7 ρεκόρ του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της.

Σας μεταφέρουμε τη σχετική ανάρτηση που αναφέρει:

Το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League έκλεισε με τη διεξαγωγή των 91 αγώνων, στους οποίους χρησιμοποιήθηκαν 351 ποδοσφαιριστές, σημειώθηκαν 258 τέρματα, βγήκαν 25 κόκκινες κάρτες και… γράφτηκαν κάποιες ξεχωριστές ιστορίες. Οι ομάδες έκαναν τις δικές τους επιδόσεις, κάποιες συνηθισμένες και κάποιες ιστορικές, όπως και αυτές των παικτών.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League που σκοράρει με τους πέντε μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε στην κορυφή των συμμετοχών των ξένων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα.

Το 4-4 που σημειώθηκε στο Κηφισιά – Πανσερραϊκός εμφανίστηκε για 13η φορά στην 65χρονη ιστορία της κατηγορίας, ενώ ο Κώστας Φορτούνης έφτασε τα 72 τέρματα και βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα.

Ο Λάζαρος μοναδικός σκόρερ των BIG 5

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε γκολ στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκόραρε με τα χρώματα και των πέντε μεγάλων ομάδων της Super League. Αρκετούς μήνες νωρίτερα είχε γράψει ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού στις 12 Φεβρουαρίου 2023 είχε γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της κατηγορίας που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Με τη συμμετοχή του με τα χρώματα του Άρη είχε αφήσει πίσω του το ρεκόρ του Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ. Το 44ογκολ του Χριστοδουλόπουλου έβαλε στην παλέτα και το κίτρινο του Άρη και πλέον έχει 8 τέρματα με τον ΠΑΟΚ, 15 με τον Παναθηναϊκό, 12 με την ΑΕΚ, τέσσερα με τον Ολυμπιακό και ένα με τον Άρη.

Συνέχεια στα 7 ρεκόρ του 1ου γύρου στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα