ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤο ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος Μιχάλης Καρτερός

Το ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος Μιχάλης Καρτερός

Αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιατί δεν θέλουμε να αποχωρήσουμε από τους αγώνες.

Το δικό μας τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή.

Γιατί σήμερα, στην «εποχή των τεράτων» είναι επιτακτική η ανάγκη και η δυνατότητα αποτελεσματικής παρουσίας και προσφοράς της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Γιατί μια τέτοια συνθήκη είναι αναγκαία αλλά και δοκιμασμένη ώστε να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την κυριαρχία της Δεξιάς, την απειλή της ακροδεξιάς, τις ανισότητες που θεριεύουν, τις διακρίσεις που παγιώνονται.

Επιβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι συνεχίζουμε στην ίδια διαδρομή, αυτήν την ριζοσπαστικής Αριστεράς. Με οδύνη για την αποχώρηση, αλλά ταυτόχρονα με αισιοδοξία και ενθουσιασμό πως ακόμη μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλες και όλους τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην οργάνωση του ν. Σερρών. Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε. Με τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα βρεθούμε μαζί ξανά στους αγώνες για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια αριστερά και της κοινωνικής διεκδίκησης αλλά και της εν δυνάμει διακυβέρνησης

Παρακαλούμε τα αρμόδια Όργανα του κόμματος, να φροντίσουν για τη διαγραφή μας από τα Μητρώα του.

Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στα μητρώα της αριστεράς όμως, είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Και αυτό αποτελεί για εμάς επιλογή ζωής.

ΣΕΡΡΕΣ 29/11/2023

ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα