ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤο ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος Μιχάλης Καρτερός

Το ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος Μιχάλης Καρτερός

Το ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος Μιχάλης Καρτερός

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ

Μια μεγάλη διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Με βαθιά λύπη αποχωρούμε σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το υπέροχο αυτό ταξίδι, των τελευταίων δεκαετιών, στο οποίο συμμετείχαμε έλαβε τέλος.
Αποχωρούμε με αξιοπρέπεια σεβόμενοι την διαδρομή μας και την ιστορία μας στην αριστερά με μοναδικό μας μέλημα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.
Γιατί ο αγώνας κατά των κοινωνικών ανισοτήτων και των αδικιών, ο αγώνας για δημοκρατία, ισότητα, αλληλεγγύη, ο αγώνας για σοσιαλισμό ποτέ δεν σταματά.

Το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον οποίο υπηρετήσαμε από θέση ευθύνης, με ανιδιοτέλεια και συχνά με προσωπικό κόστος, δεν είναι πλέον το κοινό μας σπίτι.

Δεν αποτελεί πλέον ευρύχωρο πολιτικό χώρο σύνθεσης διαφορετικών απόψεων και παραδόσεων της Αριστεράς.Δεν μας εκφράζει σήμερα ιδεολογικά και πολιτικά. Δεν αναγνωρίζουμε σε αυτό ούτε τις αναφορές μας ούτε τις μνήμες μας ούτε τις παραδόσεις μας.

Αδυνατούμε πια να διακρίνουμε σε αυτό, τις συλλογικές μας θέσεις, τις αρχές και την ιστορία μας τις αξίες, τις ιδέες, το ήθος και το ύφος της αριστεράς.

Αδυνατούμε και αυτό είναι βαθιά ανθρώπινο, να ανεχτούμε και να νομιμοποιήσουμε το νεοαυριανισμό της ηγεσίας του, τη σκόπιμη καλλιέργεια τοξικού λόγου, την δαιμονοποίηση κάθε κριτικής άποψης, τις θεωρίες συνωμοσίας, περί «υπονομευτών» «5ης φάλαγγας» «εσωτερικού εχθρού».

Είναι προφανές ότι ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον γνωρίζαμε, έχει ήδη κλείσει. Στη δική μας οπτική η σημερινή ηγετική ομάδα τον οδηγεί στη μετάλλαξη σε έναν απολίτικο σχηματισμό, άσχετο με την ταυτότητα, τη φυσιογνωμία, τις αξίες, τις ιδέες και τις πολιτικές προτάσεις ενός κόμματος της Ριζοσπαστικής Ανανεωτικής Αριστεράς. Αυτό δεν μπορεί και δεν επιθυμούμε να γίνει στο όνομά μας .

Συνέχεια στο άρθρο “Το ταξίδι τελευταίων δεκαετιών έλαβε τέλος” στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα