ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤόμας Ματίας και Νίκος Γκοτζαμανίδης στον Πανσερραϊκό

Τόμας Ματίας και Νίκος Γκοτζαμανίδης στον Πανσερραϊκό

Τόμας Ματίας και Νίκος Γκοτζαμανίδης στον Πανσερραϊκό και συνεργασία με Ευριπίδη Τσιμπανάκο

Με τρεις ανακοινώσεις η ΠΑΕ των Σερρών ενημερώνει για δύο μετεγγραφές ποδοσφαιριστών (Μαστίας, Γκοτζαμανίδης) και τη συνεργασία με τον Τσιμπανάκο, ειδικό συνεργάτη της ομάδας σε θέματα αθλητισμού.

Περισσότερα στις ανακοινώσεις που αναφέρουν (5 Ιουλίου 2023):

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της:

Α) Με τον ποδοσφαιριστή Ματίας Αντριάν Τομάς Μπόρζες. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τόμας Ματίας είναι γεννημένος στις 30/01/2001 στην Ουρουγουάη, έχει ύψος 1.74 και ξεχώρισε την τελευταία διετία αγωνιζόμενος στον Ηρακλή, με τον οποίον κατέγραψε 60 συμμετοχές, 16 γκολ και 18 ασίστ.
Νωρίτερα αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Μπόστον Ρίβερ και της Γιουβεντούδ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την U17.

Τόμας Ματίας, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.

Β) Με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/01/2001 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.89 και αγωνιζόταν στην Λάρισα, με την οποία την τελευταία τριετία κατέγραψε 40 συμμετοχές και 2 γκολ.
Νωρίτερα ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνισθεί στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και είχε πετύχει 5 γκολ, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.

Γ) Με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ειδικό συνεργάτη της ομάδας, σε θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, προέρχεται απο τον χώρο του αθλητισμού και ως ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα στα Ελληνικά πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια, έχει διατελέσει με επιτυχία παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, γνωρίζοντας όλες τις βαθμίδες διοίκησης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα