ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤόνι Σφήνο ξεσήκωσε τη Βισαλτία και όχι μόνο

Τόνι Σφήνο ξεσήκωσε τη Βισαλτία και όχι μόνο

Τόνι Σφήνο ξεσήκωσε τη Βισαλτία και όχι μόνο

Δελτίο τύπου Δήμου Βισαλτίας (Νιγρίτα 09/09/2023)

Μία μοναδική συναυλία με τον Τόνι Σφήνο στην κεντρική σκηνή των Γερακινείων

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου η κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023» γέμισε από την πληθωρική παρουσία του εντυπωσιακού Τόνι Σφήνου και την 14μελή του παρέα.

Ξεχωριστές ερμηνείες, χορευτικά και η ιδιαίτερη επικοινωνία του Τόνι Σφήνου με το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε το κέντρο της Νιγρίτας για να τον απολαύσει δημιούργησαν μια ξεχωριστή βραδιά.

Νωρίτερα απολαύσαμε στην σκηνή τα εφηβικά τμήματα από τη Σχολή Χορού Ναταλί Θεοδωρίδου και τα τμήματα μοντέρνου χορού του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ».
Οι χορεύτριες και οι χορευτές παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Το 41ο Φεστιβάλ «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023», διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. και με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης). Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Υ.Γ (Διαχείριση)

Κλείνει το άρθρο, με την ενημέρωση ότι το σημερινό πρόγραμμα των Γερακινείων 2023 θα έχει:

Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας.
21:00. Υποδοχή αιμοδοτικής φλόγας της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.
22:00. Συναυλία με την Δέσποινα Βανδή. Είσοδος ελεύθερη.

Τα «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023» θα ολοκληρωθούν αύριο, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, με την πτώση της Γερακίνας στο πηγάδι. (Μετά τη αναβολή, λόγω των καιρικών συνθηκών, σας ενημερώνουμε ότι η αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00, στην περιοχή Τσακαλάδες της Νιγρίτας).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα