ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤουλάκης Αθανάσιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Τουλάκης Αθανάσιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Τουλάκης Αθανάσιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μασλαρινό Αθανάσιο

Γέννημα – θρέμμα της Τερπνής. Είκοσι τριών χρόνων σήμερα. Με γνωρίζετε από τα παιδικά μου χρόνια.
Έπαιξα στις αλάνες και στους δρόμους του χωριού μου, γύρισα με τους φίλους μου, όλα τα στενά και τα σοκάκια της Τερπνής.

Με γνωρίσατε στα μαγαζιά της Νιγρίτας, με χαμόγελο πάντα. Πρόθυμος να σας εξυπηρετήσω, να φέρω τον καφέ σας στο σπίτι και στην δουλειά. Με γνωρίζετε από το συνεργείο όπου εργάζομαι.

Είμαι κι εγώ υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη που έρχεται. Είμαι κι εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μασλαρινό Αθανάσιο. Είμαι κι εγώ υποψήφιος, όχι για θέσεις και μεγαλεία, αλλά για να βρίσκομαι δίπλα σας στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για να βαδίσουμε μαζί στην προσπάθεια να τα λύσουμε. Για να βαδίσουμε μαζί, στον δρόμο για έναν πιο νοικοκυρεμένο Δήμο, για έναν πιο καθαρό Δήμο, με χώρους για να παίζουν άφοβα τα παιδιά, με χώρους για την ψυχαγωγία των νέων. Με λυμένα τα προβλήματα του νερού και της αποχέτευσης.

Για ασφαλείς δρόμους με πεζοδρόμια. Για ένα αγρόκτημα με εύκολη και καλή πρόσβαση για όλους τους αγρότες. Για να ζωντανέψει ο Δήμος μας.

Να γίνουμε πιο πολλοί. Να γίνουμε πιο δραστήριοι. Να είναι ο Δήμος μας, ο δικός μας Δήμος. Να είναι το χωριό μας, το δικό μας όμορφο χωριό.

Είμαι κι εγώ υποψήφιος. Είμαι κι εγώ ανάμεσα σε όλους αυτούς που ζητούν την ψήφο σας. Είμαι εκείνος που ζητώ να διαλέξετε τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα σας για καλύτερες μέρες στο χωριό μας, στον Δήμο μας.

Ζητώ την στήριξή σας, ζητώ την επιλογή σας με την ψήφο σας.

Τουλάκης Αθανάσιος (Περισσότερα)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα