ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΥποβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε τοπικές ΕΠΣ

Υποβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε τοπικές ΕΠΣ

Υποβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε τοπικές ΕΠΣ

Συνέχεια σε προηγούμενο άρθρο, για τον προβιβασμό των ομάδων της Γ Εθνικής στη Football League, τώρα σας παραθέτουμε τα σχετικά με τον υποβιβασμό στις τοπικές Ενώσεις και την παραμονή των ομάδων στη Γ΄ Εθνική για τη σεζόν 2021-22.

Μετά την τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2021 – 2022, είναι αυτές που θα καταλαμβάνουν ανά όμιλο τις κάτωθι θέσεις:

1. Στον 1ο όμιλο και 10ο όμιλο (16 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 11η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά έξι (6) ομάδες].

2. Στο 2ο όμιλο και 3ο (15 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 9 η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 10η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά έξι (6) ομάδες].

ΤΕΛΙΚΗ προκήρυξη Γ Εθνικής κατηγορίας 2020–21.

3. Στους ομίλους 4ο και 6ο (11 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8 η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά τρείς (3) ομάδες].

4. Στον 5ο όμιλο (14 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά έξι (6) ομάδες].

5. Στους ομίλους 7ο και 9ο (13 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά πέντε (5) ομάδες].

6. Στον 8ο όμιλο (12 ομάδες).
Θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. [συνολικά τέσσερις (4) ομάδες].
Κλείνει το άρθρο “Υποβιβασμός ομάδων Γ Εθνικής σε τοπικές ΕΠΣ” με την ενημέρωση ότι τον τρόπο προβιβασμού των ομάδων στη Football League θα το βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα