ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφή Απόστολου Αποστολόπουλου στον ΟΦΗ

Μεταγραφή Απόστολου Αποστολόπουλου στον ΟΦΗ

Μεταγραφή Απόστολου Αποστολόπουλου στον ΟΦΗ.

   Τελευταίες πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Σερραίου ποδοσφαιριστή, Απόστολου Αποστολόπουλου, στον ΟΦΗ είναι θέμα ημερών να μπουν οι υπογραφές.
  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα capitano.gr που την αποκαλεί μεταγραφή με μέλλον, “Οι επαφές βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο και οι πληροφορίες θέλουν το θέμα να έχει ήδη τελειώσει. Από’ κει και πέρα, η πιο κοντινή σε ολοκλήρωση μεταγραφή στον Όμιλο είναι εκείνη του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει δικό του τον 16χρονο ακραίο αμυντικό, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και εφόσον ρυθμιστούν και κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, θ’ ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις.
Βάσει, επομένως, των όσων διαρρέουν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Αποστολόπουλος θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου

  Φιλικό του ΟΦΗΚαι σε παλαιότερη ανάρτηση της ίδιας ιστοσελίδας διαβάζουμε “Ο Απόστολος Αποστολόπουλος αναμένεται να γίνει σύντομα και επισήμως ποδοσφαιριστής του Ομίλου.
Μπορεί ο ερχομός του Δεληγιαννίδη να δημιούργησε προς στιγμήν ερωτηματικά για τον αν ο Ηρακλειώτικος σύλλογος αποσυρθεί απ’ την υπόθεση, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Στον Ηρακλειώτικο σύλλογο έχουν πολύ καλή άποψη για τον 16χρονο παίκτη του Πανσερραϊκού και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς εκτιμούν ότι αν το καταφέρουν, θα πρόκειται για σημαντική επιτυχία.
Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο το γεγονός πως για τον Αποστολόπουλο έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό

    Περισσότερα άρθρα για Μεταγραφή Απόστολου Αποστολόπουλου στον ΟΦΗ θα βρείτε στο capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα