ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπόστολος Αποστολόπουλος στον στόχαστρο του ΟΦΗ

Απόστολος Αποστολόπουλος στον στόχαστρο του ΟΦΗ

Απόστολος Αποστολόπουλος στον στόχαστρο του ΟΦΗ.
   Σύμφωνα με την ιστοσελίδα https://capitano.gr ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Αποστολόπουλος, είναι στο μάτι της Κρητικής ομάδας και θέλει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

  Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:
 “Ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του 16χρονου Απόστολου Αποστολόπουλου που ξεχώρισε στον Πανσερραϊκό.
Ο νεαρός αριστερός μπακ (γεννήθηκε 11 Δεκεμβρίου 2002), την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική έγραψε ιστορία αφού έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Και δεν ήταν μόνο ένα, αλλά συνολικά 22(!), αφού αμέσως έγινε αντιληπτό το ταλέντο του και καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα των «λιονταριών».
Ο Αποστολόπουλος βρίσκεται στο «μπλοκάκι» πολλών σκάουτερ που εντόπισαν τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, όπως και του ΟΦΗ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, όχι μόνο εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό του.
Διαιτητές 30ης αγωνιστικής Super Η φήμη του νεαρού αμυντικού έφτασε μέχρι και το εξωτερικό, αφού ενημερώθηκαν ξένοι σκάουτερ και έσπευσαν να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο ΟΦΗ τον εντόπισε και μάλιστα φαίνεται ότι έχει όλο το «πακέτο», αφού εκτός του νεαρού της ηλικίας και του ταλέντο του, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Στον Πανσερραϊκό λένε τα καλύτερα λόγια, ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς και της προσήλωσής του.
Για τον Αποστολόπουλο έχουν γραφτεί κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα όπου πολλές ομάδες της Super League -ειδικά αυτές από το λεγόμενο «Big 4»- φέρονται να τον έχουν τσεκάρει και να τον έχουν στα υπόψιν.
Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την περίπτωσή του και ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την προετοιμασία του Ομίλου.
Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης βρίσκεται στα «ραντάρ των ανθρώπων του ΟΦΗ και μία ενδεχόμενη απόκτησή του αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον“.

     Πηγή για το άρθρο “Απόστολος Αποστολόπουλος στον στόχαστρο του ΟΦΗ” η ιστοσελίδα https://capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα