ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆνοιξε σήμερα το πρόγραμμα για 150.000 εργαζόμενους

Άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα για 150.000 εργαζόμενους

Άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα για 150.000 εργαζόμενους 

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Μητρώο Ωφελούμενων για την κατάρτιση 150.000 εργαζόμενων μέσω Κ.Ε.Δι.Βι.Μ. των Α.Ε.Ι. και αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ., στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και “πράσινες” δεξιότητες».

Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU.

Τελικά o κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης συνολικής διάρκειας 80 ωρών. Η υλοποίηση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για να υποβάλουν οι εργαζόμενοι αίτηση, θα πρέπει να:

είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα
έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης
Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να απαιτεί επιπλέον προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ωφελούμενων.

Θα χρειαστούν:

οι προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης στο Taxis net
την επισύναψη κατά περίπτωση επιπλέον δικαιολογητικών

H διαδικασία της αίτησης, για το πρόγραμμα που άνοιξε σήμερα, χωρίζεται σε 2 στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ Α: Με την είσοδο στην πλατφόρμα γίνεται έλεγχος της απασχόλησης και της ηλικίας, ενώ κατά την υποβολή της αίτησης γίνεται έλεγχος των στοιχείων μέσω του ΕΡΓΑΝΗ και σε περίπτωση μη ταυτοποίησης δεν επιτρέπεται η υποβολή της αίτησης.

ΣΤΑΔΙΟ Β: Συμπληρώνεται και υποβάλλεται η αίτηση συμμετοχής επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε μορφή αρχείου pdf, και αποθηκεύεται το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησης, το οποίο αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
Διεύθυνση: Απέναντι από το Γυμνάσιο – Λύκειο Νιγρίτας
mail: kedivima1.visaltias@gmail.com
Ιστοσελίδα: kdvmvisaltias.gr

Τηλ επικοινωνίας: 23220 25099.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα