ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈγκλημα η εγκατάλειψη των αρχαίων στην Τερπνή

Έγκλημα η εγκατάλειψη των αρχαίων στην Τερπνή

Έγκλημα η εγκατάλειψη των αρχαίων στην Τερπνή.

    Σε πλήρη εγκατάλειψη ο αρχαιολογικός χώρος Τερπνής. Ξέρω ότι αυτές οι φωτογραφίες, θα είναι ένα μαχαίρι στην καρδιά της αρχαιολόγου κ. Μαριάννας Καραμπέρη, που μας έκανε την τιμή να φέρει στο φως τα υπέροχα αυτά ευρήματα τον καυτό Αύγουστο του 1993, με 40 βαθμούς ζέστη.

  Μια επίσκεψη στα αρχαία της Τερπνής για να τα δουν αγαπημένα μου πρόσωπα, δυστυχώς ανέδειξε για μια ακόμη φορά, αυτή την εικόνα της πλήρους αδιαφορίας μετά 26 χρόνια.

Μια νταμπέλα πεταμένη και αυτό είναι το λιγότερο μπρος στην όλη εικόνα της εγκατάλειψης. Όσο για το Μακεδονικό τάφο, δεν υπάρχουν λόγια. Τα χόρτα είναι πάνω από τη σκεπή.

 Η εφορεία αρχαιοτήτων Σερρών πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι σε συνεργασία με το δήμο μας. Ελπίζουμε όλοι στην Τερπνή πολλά από μέρους του νέου δημάρχου κ. Μασλαρινού, ένα άνθρωπο του πολιτισμού, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν από τη θέση που κατείχε στην περιφέρεια το ενδιαφέρον και την πρόθεση να γίνει επιτέλους κάτι για αυτούς τους αναξιοποίητους θησαυρούς της Τερπνής.

 Παρακάτω θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το έγκλημα στην Τερπνή το οποίο κάποια στιγμή θα “κατέβουν” αλλά θα υπάρχει Link όπου θα μπορείτε να τις δείτε. 

Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα