ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈκλεισε μια μεγάλη επιχείρηση στη Βισαλτία

Έκλεισε μια μεγάλη επιχείρηση στη Βισαλτία

Έκλεισε μια μεγάλη επιχείρηση στη Βισαλτία

Μια πολύ μεγάλη επενδυτική μονάδα στην περιοχή της Βισαλτίας και συγκεκριμένα στα Θερμά Νιγρίτας τερμάτισε τη δραστηριότητά της πριν λίγες μόνο ημέρες, με τη μορφή τουλάχιστον που είχε, αποζημιώνοντας τους εργαζομένους της. Αναφερόμαστε στην επιχείρηση Νιτσιάκος, που διατηρούσε πτηνοσφαγείο στη περιοχή της Νιγρίτας και συγκεκριμένα στα Θερμά, δυναμικότητας 3.000 κοτόπουλων ανά ώρα. Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση στην περιοχή της Νιγρίτας μετά τη βιομηχανία Fibran του Δημήτριου Αναστασιάδη. Σίγουρα αναμένεται το γεγονός να επηρεάσει αρνητικά την οικονομία της περιοχής, μια και εργαζόταν πολύς κόσμος στο πτηνοσφαγείο. Απ’ ότι πληροφορούμαστε θα λειτουργήσει πλέον σαν πρατήριο για παραγγελίες και διανομές, διατηρώντας ένα περιορισμένο αριθμό εργαζομένων για αυτό το σκοπό.
Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Φυσικά το πρώτο δυσάρεστο ήταν ο αιφνίδιος θάνατος του ιδρυτή της εταιρείας Θεόδωρου Νιτσιάκου. Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου 2020, όταν τo αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, που ήταν και η γενέτειρά του. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος είχε πάει για κυνήγι και το δυστύχημα προκλήθηκε από την ολισθηρότητα του δρόμου και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνες τις ημέρες στην περιοχή.

Συνέχεια στο άρθρο “Έκλεισε μια μεγάλη επιχείρηση στη Βισαλτία¨ να σας θυμίσουμε ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος δημιούργησε ένα μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων, που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ένα πλήρως καθετοποιημένο σύστημα παραγωγής. Δραστηριοποιείται ενεργά και διατηρεί τον άμεσο έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής από την εκτροφή πατρογονικών ορνίθων έως την τυποποίηση και διανομή των τελικών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο, ελέγχονται σημαντικοί παράμετροι ποιότητας που περιλαμβάνουν τις συνθήκες αυγοπαραγωγής, εκκόλαψης και πάχυνσης, την προέλευση των πρώτων υλών και τις ακριβείς συνθέσεις των ζωοτροφών, την κτηνιατρική παρακολούθηση, τους υγειονομικούς κανόνες κατά τη σφαγή και επεξεργασία, τη διατήρηση της αλυσίδας ψύξης και τη διάθεση των προϊόντων.

Οι δομές της Νιτσιάκος περιλαμβάνουν σε όλη την Ελλάδα:

Μονάδες επεξεργασίας κρέατος με Πτηνοσφαγεία – τυποποιητήρια κρέατος, σφαγεία γαλοπούλας – κουνελιών πατρογονικών ορνίθων.
Μονάδες ζωοτροφών.
Εργοστάσια παραγωγής φυραμάτων.
Μονάδα συγκέντρωσης ζωοτροφών και ξήρανσης δημητριακών.

Στην πρωτογενή παραγωγή:
Εκκολαπτήριο νεοσσών κρεοπαραγωγής.
Ιδιόκτητο αναθρεπτήριο νεοσσών.
Μονάδα αναπαραγωγής και πάχυνσης κονίκλων.
Εργοστάσιο παραγωγής ξηράς τροφής για ζώα συντροφιάς.
Αλευρόμυλο.
Δίκτυα διανομής.

Ακόμη ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έβαλε το στίγμα του και στα τουριστικά δρώμενα της περιοχής της Ηπείρου. Ουσιαστικά έβαλε τα Γιάννινα στον τουριστικό χάρτη με την ίδρυση και λειτουργία ξενοδοχείου. Ενός ξενοδοχείου που από το 1998 αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα