ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑιμοδοσία στην Αγία Παρασκευή η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τον ΠΣ

Αιμοδοσία στην Αγία Παρασκευή η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τον ΠΣ

Αιμοδοσία στην Αγία Παρασκευή, η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Δελτίο τύπου Δήμου Βισαλτίας για την αιμοδοσία στην Αγία Παρασκευή (Νιγρίτα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023)

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής & απανταχού Ξυλοτρονών «Ο Μέγας Αλέξανδρος», για την διενέργεια της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου στήριξαν την νέα αυτή προσπάθεια του Συλλόγου, για να καλύψουν ένα μέρος της μεγάλης ανάγκης που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομίας κ. Νίκος Πασχαλίδης συμμετέχοντας στην αιμοδοσία, ως αιμοδότης και συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτή την δράση αγάπης και προσφοράς.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στην Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας, Αικατερίνη Τζιούρα και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα