ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών για την επίθεση σε διαιτητή σε αγώνα

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών για την επίθεση σε διαιτητή σε αγώνα

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών για την επίθεση στον διαιτητή σε αγώνα των Play Out

Σε αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των Play Out είχαμε διακοπή του αγώνα στο 87΄ λόγω του ότι απείλησαν και βιαιοπράγησαν κατά του διαιτητή.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο φιλάθλων ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα που έφυγαν από το γήπεδο πριν φτάσει η αστυνομία και έτσι “γλύτωσαν” το αυτόφωρο.
Το σκορ του αγώνα στο 87΄ήταν 1-7.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:

Η Ε.Π.Σ Σερρών έχει κάνει ξεκάθαρο, σε όλους τους τόνους τα τελευταία χρόνια, πως καταδικάζει απερίφραστα και με κατηγορηματικό τρόπο κάθε περιστατικό βίας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και έχει επιβάλλει την ανάλογη αυστηρότητα ποινών θέλοντας να κρατήσει μακριά, όποιους και για οποιαδήποτε αφορμή θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη κηλίδα σε αυτό.

Με αφορμή γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 σε αγώνα Α Κατηγορίας της Ένωσης μας και την απρόκλητη επίθεση στον διαιτητή, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους πως, βάση του νέου αυστηρού αθλητικού νόμου που περιλαμβάνει το ιδιώνυμο, οι ποινές θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τους παραβάτες στα διοικητικά δικαστήρια.

Συνέχεια στο άρθρο “Ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών για την επίθεση στον διαιτητή” με την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου ν. Σερρών για την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του Αστέρα Νεοχωρίου.

Σέρρες 23/02/2024 – Αρ. Πρωτ: 1528

Προς: Σωματεία Ε.Π.Σ.Σερρών
Κύριε Πρόεδρε.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Σερρών έλαβε την ακόλουθη απόφαση
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον αξιωματούχο της φιλοξενούμενης ομάδας “ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ”, κ. Τζουμαλάκη Άγγελο, προπονητή, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Ο Γεν. Γραμματέας: ΚΩΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Βαθμολογίες ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2023-24.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα