ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοινώσεις και ενημερώσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ανακοινώσεις και ενημερώσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ανακοινώσεις και ενημερώσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Α. Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος, μετά απο μια επιτυχημένη καριέρα ποδοσφαιριστή, αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Τάσου Παπάζογλου ΕπιστροφήΓεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988, και κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αγωνίστηκε σε 291 αγώνες, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα κύπελλο. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό, τον κρατάει στα «λιοντάρια», ξεκινώντας μια νέα ποδοσφαιρική διαδρομή, με τα καθήκοντα του Αθλητικού Διευθυντή. (Παρασκευή 23/6/2023).

Β. Ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης:

Εξέδωσε και χορήγησε άδεια συμμετοχής για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς πληροί το σύνολο των υποχρεωτικών κριτηρίων, όπως προβλέπονται από τον Κανονισμό Αδειοδότησης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα της ΠΑΕ που εργάστηκαν για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής. (Πέμπτη 22/6/2023).

Γ. Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Συντονιστή Προγράμματος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Τμημάτων Υποδομής, από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024.

Ο Σάββας Κωφίδης είναι γεννημένος στις 05/02/1961 στο Αλμάτι, είναι κάτοχος UEFA Pro και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Άρη, όπως και στην Εθνική Ελλάδας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στον Ηρακλή, την Ξάνθη, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Α.Ε Παφού, ενώ την τελευταία δεκαετία ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη φιλοσοφίας και εκπαίδευσης στα τμήματα υποδομής, τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ στον οποίον και είχε ανάλογο ρόλο από το 2019 μέχρι προσφάτως. (Παρασκευή 16/6/2023).

Κλείνει το άρθρο “Ανακοινώσεις και ενημερώσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός” με τα όλα αποτελέσματα της ομάδας στη σεζόν 2023-23 που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα