ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠάμπλο Γκαρσία σαν ποδοσφαιριστής

Πάμπλο Γκαρσία σαν ποδοσφαιριστής

Πάμπλο Γκαρσία σαν ποδοσφαιριστής

Γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1977 στην πόλη Πάντο της Ουρουγουάης και στα Ισπανικά το όνομά του είναι Pablo Gabriel García Pérez

Σαν ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα έπαιξε στον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη. Σήμερα, 24/6/203, είναι προπονητής ποδοσφαίρου στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σταδιοδρομία ως ποδοσφαιριστής.

Πηγή για το άρθρο η wikipedia.

Ο Γκαρσία ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ και μετά από έξι μήνες μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από δύο καλές περιόδους μετακόμισε στην Ιταλία και τη Μίλαν από την οποία, μετά από μόλις πέντε εμφανίσεις στο Καμπιονάτο και έντεκα συνολικά, δόθηκε δανεικός στη Βενέτσια κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Την επόμενη περίοδο επέστρεψε στην Ισπανία και την Κλαμπ Ατλέτικο Οσασούνα.

Εκεί έμεινε τρεις περιόδους και οι καλές, αν και πολλές φορές σκληρές και αντιαθλητικές εμφανίσεις του με την ομάδα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία σύναψε τριετές συμβόλαιο με τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο το καλοκαίρι του 2005.

Την πρώτη του περίοδο έκανε 25 εμφανίσεις με τη Ρεάλ που τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα.

Την επόμενη περίοδο ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Φάμπιο Καπέλλο τον έστειλε δανεικό στη Θέλτα Βίγο, όπου είχε μια άτυχη σεζόν, αφού ήταν τραυματίας το μεγαλύτερο διάστημα.

Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει δανεικό στη νεοφώτιστη στην Α΄ Εθνική Ισπανίας Ρεάλ Μούρθια, που δεν καταφέρνει να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Με το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2008 ο Γκαρσία υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και γρήγορα έγινε ο αγαπημένος παίκτης των φανατικών οπαδών της ομάδας.

Στις αρχές του 2014 ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα