ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΑναστολή λειτουργείας του κολυμβητηρίου του Δήμου Σερρών

Αναστολή λειτουργείας του κολυμβητηρίου του Δήμου Σερρών

Αναστολή λειτουργείας του κολυμβητηρίου Σερρών αποφάσισε ο Δήμος

Με ανάρτηση σε κοινωνικό μέσο ο Δήμος Σερρών ενημερώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία του κολυμβητήριου και πρώτο μέλημα του είναι η ασφάλεια των αθλητών, προπονητών …….

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργείας του κολυμβητηρίου αναφέρει (Σάββατο 30 Μαρτίου 2024):

Με πρωτοβουλία της δήμαρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα διενεργήθηκε αυτοψία το πρωί του Σαββάτου 30/3/2024, στο κολυμβητήριο Σερρών από την διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Κατερίνα Μαρινάκη, τον πρόεδρο της επιτροπής καταλληλόλητας αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Χαράλαμπο Χορταρά, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Σάκη Γάτσιο, τον αντιδημάρχο παιδείας και αθλητισμού Παναγιώτη Κεΐσογλου και τον εντεταλμένο σύμβουλο της πολεοδομίας Παύλο Πουλιάκα.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε η αποκόλληση μικρού τμήματος επικάλυψης οπλισμού της δοκού στην ανατολική πλευρά που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής.

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου μέχρι να διερευνηθούν τα αιτία αποκόλλησης και να αποκατασταθεί η ζημιά.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιωτης Κεΐσογλου «πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια αθλητών και προπονητών.
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η αυτονόητη πυξίδα των ενέργειων μας μακριά από μικροπολιτικές και καιροσκοπικές μεθοδεύσεις.
Αυτή είναι η δέσμευση της δημάρχου και όλων μας.

Με πρωτοβουλία της δημάρχου κινηθήκαμε άμεσα μόλις έγινε γνωστή η αποκόλληση. Ο Σερραϊκός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για την κατάσταση του Κολυμβητηρίου.

Δεσμευόμαστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα».

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα