ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας με θητεία από 2 Ιανουαρίου 2024

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας με θητεία από 2 Ιανουαρίου 2024

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας με θητεία από 2 Ιανουαρίου 2024

Η Δήμαρχος Βισαλτίας ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους:

1. Τον κ. ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Λειτουργιών και Προγραμματισμού, Αγροτικής ανάπτυξης & Οικονομικής Ανάπτυξης και του μεταβιβάζει το σύνολο των Αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών όπως καθορίζονται από το άρθρο 14 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βισαλτίας, όπως επίσης τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης όπως καθορίζονται από το άρθρο 11 (με εξαίρεση τις αρμοδιότητες αδέσποτων ζώων) του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

2. Τον κ. ΜΠΑΛΤΗΡΑ ΙΩΑΝΝΗ καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Υποδομών και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Βισαλτίας όπως καθορίζονται από το άρθρο 15 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βισαλτίας και τις αρμοδιότητες του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του άρθρου 12 περ.18 και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

3. Τον κ. ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑ ΧΑΡΙΣΗ καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Αδέσποτων ζώων και κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Βισαλτίας και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος όπως καθορίζονται από το άρθρο 12 (με εξαίρεση τις αρμοδιότητες του γραφείου Πολιτικής Προστασίας) του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βισαλτίας, τις αρμοδιότητες σε θέματα αδέσποτων ζώων, όπως καθορίζονται από το άρθρο 11 περ.12 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

4. Τον κ. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κοιμητηρίων και κατά τόπον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Τραγίλου και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες κοιμητηρίων όπως καθορίζονται στο άρθρο 12 του ΟΕΥ και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

5. Τον κ. ΚΑΡΑΝΤΑΪΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, και κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αχινού και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, σχετικές με θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Υγείας όπως καθορίζονται από το άρθρο 13 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βισαλτίας και των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων που μεταφέρονται στο Δήμο μετά την κατάργηση του νομικού προσώπου του Δήμου.

6. Τον κ. ΚΑΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, σχετικές με την Κοινωνική Πολιτική, κατ’ οίκον βοήθεια, Παιδικών σταθμών, ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ όπως καθορίζονται από το άρθρο 13 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βισαλτίας και από τις αντίστοιχες του άρθρου 2 της ιδρυτικής πράξης του καταργούμενου Νομικού Προσώπου, όπως επίσης και τις αντίστοιχες αρμοδιότητες που μεταφέρονται στο Δήμο μετά την κατάργηση της κοινωφελούς επιχείρησης.

Οι ανωτέρω αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας με διάρκεια της θητείας (2-1-2024 μέχρι 30-6-2026) τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, μπορούν όμως να εκλεγούν ως μέλη της δημοτικής επιτροπής ή να ορίζονται ως πρόεδροι αυτής.

Οι πιο πάνω Αντιδήμαρχοι:

Υπογράφουν έγγραφα ή πράξεις με εντολή Δημάρχου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, εκπροσωπούν το Δήμο στα δικαστήρια σε θέματα αρμοδιότητάς τους, ασκούν τις αρμοδιότητες που αναφέρονται σε θέματα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε κατά την διάρκεια της θητείας τους με απόφαση της Δημάρχου.

Η θητεία των παραπάνω είναι από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 30 Ιουνίου 2026.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα