ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑντικατάσταση διαιτητή VAR για αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Αντικατάσταση διαιτητή VAR για αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Αντικατάσταση διαιτητή VAR στον αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει την αντικατάσταση Bruno Esteves στο σημερινό ντέρμπι που θα γίνει στον Πειραιά.

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ-ΕΠΟ) ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία – Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του.

Διαιτητές 9ης αγωνιστικής SuperLeague 1 2020-21 ΕΔΩ.

Κλείνει το άρθρο “Αντικατάσταση διαιτητή VAR στον αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ” με τις ενημερώσεις από τη SuperLeague για:
1. Αλλαγή γηπέδου στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ με Λάρισα (9η Αγωνιστική).
Ο αγώνας θα γίνει στη Ριζούπολη στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας” του Απόλλωνα Σμύρνης (Κυριακή 22-11-2020 & 15:00).
2. Αλλαγή ώρας στον αγώνα Ο.Φ.Η. με Γιάννινα (10η Αγωνιστική).
Έναρξη αγώνα 17:00 αντι τις 17:15 (Κυριακή 29-11-2020).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα