ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπογραφή ζωικού πληθυσμού έτους 2023

Απογραφή ζωικού πληθυσμού έτους 2023

Απογραφή ζωικού πληθυσμού έτους 2023

Το κτηνιατρείο Νιγρίτας ενημερώνει ότι, οι κτηνοτρόφοι πρέπει μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2023 να κάνουν απογραφή ζωικού πληθυσμού έτους 2023. Σε περίπτωση μη απογραφής δε θα μπορούν να κάνουν εμβολιασμούς, να πουλάνε τα προϊόντα τους ………

Περισσότερα από το σχετικό έγγραφο του κτηνιατρείου που έστειλε στο Δήμο Βισαλτίας και αναφέρει:

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών πληροφορεί τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων ότι από τις 1/11/2023 έως 15/12/2023 είναι υποχρεωμένοι να προβούν στην ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου.

Η απογραφή θα γίνει στα νέου τύπου μητρώα με ιδιαίτερη προσοχή και συμπλήρωση οπωσδήποτε του μέρους Γ΄ και μέρους Ε΄ του μητρώου.
Διευκρινίζεται ότι η απογραφή αποτελεί υποχρέωση κάθε κατόχου, ακόμη και στην περίπτωση που δηλώνουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο.

Προθεσμία κοινοποίησης στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή έως 15/12/2023.

Γίνεται δε γνωστό στους κατόχους αιγοπροβάτων ότι καμιά διοικητική πράξη (εμβολιασμοί, άδεια μετακίνησης, πώληση προϊόντων κ.λ.π.) δε θα γίνεται αν δεν πραγματοποιηθεί η ετήσια απογραφή και δεν έχουν τοποθετηθεί τα μέσα σήμανσης (ενώτια) στα αιγοπρόβατα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Τμήμα Κτηνιατρικής – Κτηνιατρικό Γραφείο Νιγρίτας), τηλ. 2322022208.

Παρακαλούμε όπως συνδράμετε, ενημερώνοντας τους αιγοπροβατοτρόφους των τοπικών διαμερισμάτων, να προβούν στη διενέργεια της απογραφής και να την κοινοποιήσουν εγκαίρως στο Κτηνιατρικό Κέντρο Νιγρίτας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα