ΑρχικήLIFE HOTΑπόδραση στη Χαλκίδα με οδηγό το traveldream & Video

Απόδραση στη Χαλκίδα με οδηγό το traveldream & Video

Απόδραση στη Χαλκίδα με οδηγό το site traveldream.gr, φωτογραφίες και Video από Drone

Συνέχεια στις προτάσεις για απόδραση από την καθημερινότητά σας έχουμε μια καλή πρόταση για ένα Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα.
Σίγουρα οι μέρες του κορωνοϊού δε το επιτρέπουν για άμεσα, αλλά το να κάνουμε σχέδια ίσως να είναι η λύση της κλεισούρας των ημερών. Μη σταματάτε να ελπίζετε ότι οι καλύτερες ημέρες έρχονται.

Το άρθρο “Απόδραση στη Χαλκίδα με οδηγό το site traveldream.gr” και οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα traveldream.gr. Η φωτογραφία “από το κόκκινο σπίτι” είναι του Κ. Ανδρέα Έβαινο.

Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της Αθήνας;
Θες να κάτι διαφορετικό;
Πήγαινε το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα κι όχι μόνο Σαββατοκύριακο βέβαια αφού είναι μια ανάσα από την Αθήνα!
Μην το σκέφτεστε λοιπόν!
Σε απόσταση 1:30 ώρας από την όμορφη Αθήνα θα συναντήσετε την Χαλκίδα, η οποία είναι η πρωτεύουσα του Ν. Εύβοιας.

Λίγο πριν μπείτε στην Χαλκίδα θα περάσετε από την Υψηλή γέφυρα του Ευρίπου ή αλλιώς νέα γέφυρα Χαλκίδας, η οποία είναι χτισμένη πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου. Αν υπάρχει χρόνος μια στάση επιβάλλεται για να την
θαυμάσετε!

Δεξιά απ τη γέφυρα υπάρχει ένα μικρό νησάκι το οποίο σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Το νησάκι ονομάζεται Πασάς και είναι ακατοίκητο!

Μόλις μπείτε στην πόλη, αφήστε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και η καλύτερη επιλογή είναι να βρείτε στην πόλη της Χαλκίδας για να απολαύσετε το ταξίδι σας!

Μπορείτε να πάτε για μπάνιο στην παραλία που υπάρχει στην περιοχή της Χαλκίδας. Υπάρχει και ένα πολύ όμορφο beachbar που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή και γιατί όχι ένα δροσερό κοκτέιλ, είτε να προτιμήσετε κάποια κοντινή επιλογή εκεί γύρω!

Κάντε βόλτες στον πεζόδρομο και καθίσετε να απολαύσετε τα όμορφα φαγητά της περιοχής!
Στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας θα δείτε ένα ένα μοναδικό φαινόμενο που ονομάζεται παλίρροια του Ευρίπου. Οι παλιρροιακές δυνάμεις που υπάρχουν στον πορθμό κάνουν τα νερά να αλλάζουν κατεύθυνση κάθε 6 ώρες!

Το βράδυ η παλιά γέφυρα ανοίγει για να περάσουν τα καραβάκια! Μαζεύεται αρκετός κόσμος για να θαυμάσει το πέρασμα απο τα καραβάκια και τα μικρά καΐκια! Περνώντας την γέφυρα θα δείτε πάνω να αναγράφεται η ώρα που θα γίνει αυτή η διαδικασία! Είναι βραδινές ώρες μετά τις 11 το βράδυ!

Επισκεφτείτε το κόκκινο σπίτι όπου αποτελεί ένα τοπόσημο για την Χαλκίδα. Είναι ένας εκθεσιακός χώρος και γίνονται εκδηλώσεις! Αξίζει να βγείτε μια φωτογραφία εκεί!

Μην ξεχάσετε να δείτε το Κάστρο του Καράμπαμπα! Χτίστηκε το 1684 σε εκείνο το σημείο ώστε να έχει την οπτική επαφή με τον πορθμό του Ευρίπου! Μέσα στο κάστρο ο ναός που είναι αφιερωμένος στον Προφήτη Ηλία είναι το μόνο κτίσμα που είναι καλά σωσμένο…
Και μην ξεχάσετε να καθίσετε να απολαύσετε την θέα όμορφης Χαλκίδας!

Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμη η πρότασή μας για ¨Απόδραση στη Χαλκίδα”
Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση ότι όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες και το βίντεο μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ και το βίντεο ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα