ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒρέθηκε ο 85χρονος από το Αηδονοχώρι Βισαλτίας

Βρέθηκε ο 85χρονος από το Αηδονοχώρι Βισαλτίας

Βρέθηκε ο 85χρονος από το Αηδονοχώρι του Δήμου Βισαλτίας

Μετά από έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, πυροσβεστικής, συγγενών, κατοίκων της περιοχής και τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου βρέθηκε ο 85χρονος αγνοούμενος από το πρωί της Τετάρτης, 3 Μαρτίου 2021.
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στις 10:00 π.μ την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, σε αγροτική περιοχή της τοπικής κοινότητας της Μαυροθάλασσας.

Είναι καλά στην υγεία του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Μαυροθάλασσας – Βισαλτίας Σερρών.

Περισσότερα για το ιστορικό της εξαφάνισης από την ιστοσελίδα thestival.gr

Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες για την εξαφάνιση 85χρονου από το Αηδονοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος βγήκε για περπάτημα περίπου στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης και έκτοτε αγνοείται.

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της ίδια ημέρας, η κόρη του αποφάσισε να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας* προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πατέρα της.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου άνδρα συμμετέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με αστυνομικό σκύλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και εθελοντές.

* Υ.Γ (από panseraikos.gr).

Το Αστυνομικό τμήμα της Βισαλτίας βρίσκεται στην πόλη της Νιγρίτας. Κάνοντας κλικ στα περισσότερα μπορείτε να βρείτε κάποια στοιχεία για την πόλη της Νιγρίτας και να τη δείτε από ψηλά, όπως τραβήχτηκε με drone από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μας (Ser_Osfp kai Ser_Geor).

Δωρεάν rapid test σε διερχόμενους οδηγούς στη Νιγρίτα (5-3-2021)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα