ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓιάννης Αναστασίου προπονητής ποδοσφαίρου

Γιάννης Αναστασίου προπονητής ποδοσφαίρου

Γιάννης Αναστασίου προπονητής ποδοσφαίρου

Ο Γιάννης Αναστασίου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1973. Οι συστάσεις για την καριέρα και την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου του είναι περιττές.

Πρόκειται άλλωστε για έναν εκ των πλέον έμπειρων προπονητών της Super League, με 164 αγώνες στο ενεργητικό του.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για ενάμιση χρόνο. Ακολούθως μετακόμισε στην Ολλανδία, για να ενταχθεί στο επιτελείο της Β’ Ομάδας του Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη Ρέντινγκ.

Το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας λίγους μήνες αργότερα.
Στον Παναθηναϊκό εργάστηκε για περίπου δυόμιση χρόνια, πριν αποχωρήσει στις 2 Νοεμβρίου 2015. Σε αυτό το διάστημα, τον καθοδήγησε σε 117 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο της Ρόντα (2016-17), ενώ το 2017-18 εργάστηκε στην Κόρτραϊκ.
Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας, ενώ ακολούθως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Την τελευταία διετία (2021-23) βρισκόταν στον πάγκο του Παναιτωλικού, με τον οποίο είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Πρόγραμμα αγωνιστικής ΑναστασίουΣήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2023, είναι προπονητής στην ομάδα της Κηφισιάς που αγωνίζεται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία της  Super League 1. 

Πηγή για το άρθρο και τη φωτογραφία η ιστοσελίδα της ΠΑΕ Κηφισιάς.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα