Δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων από το Δήμο Βισαλτίας

Δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων από το Δήμο Βισαλτίας

Το νέο πρόγραμμα του Δήμου θα αρχίσει την Τετάρτη 2-6-2021, θα γίνει από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΣΜΑ.
Οι στειρώσεις θα γίνουν σε αδέσποτα σκυλιά και γάτες (αρσενικά & θηλυκά).

Περισσότερα για το δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που αναφέρει:

Ο Δήμος Βισαλτίας στο πλαίσιο της εκ του νόμου αρμοδιότητας του στη διαχείριση και προστασία των αδέσποτων ζώων της επικρατείας του και με την πολύτιμη συνέργεια του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, υλοποιεί για ακόμη μία φορά πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων θηλυκών και αρσενικών (σκύλοι και γάτες) που περιλαμβάνει την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την ηλεκτρονική σήμανση στο όνομα του Δήμου εξετάσεις αίματος και αποπαρασίτωση.

Οι στειρώσεις γίνονται δωρεάν από την Τετάρτη 2 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου), από τις 9:00 έως τις 14:00, από εξειδικευμένους κτηνιάτρους της Διεθνούς φιλοζωικής οργάνωσης VETS IN ACTION, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τον Δήμο Βισαλτίας.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744
Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Το πρόγραμμα των στειρώσεων πραγματοποιείται σε δημοτικό κτίριο πλησίον του Σ.Μ.Α. Νιγρίτας, που βρίσκεται στο δρόμο Φλαμπούρου – Θερμών.
Τα αδέσποτα ζώα μεταφέρονται στο χώρο των στειρώσεων από εθελοντές του συνεργαζόμενου Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, η δε διαδικασία συντονίζεται και θα επιτηρείται από το Δήμο Βισαλτίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν το πού υπάρχουν αδέσποτα, αστείρωτα ζώα (σκύλοι και γάτες), να ενημερώσουν το Δήμο (τηλ: 2322353400 ), ή την οργάνωση VETS in ACTION (τηλ. 6989860166), ώστε να οργανωθεί η μεταφορά τους στο χώρο του προγράμματος.

Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, περισσότερη φιλοζωική συνείδηση και περισσότερους υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μην τα εγκαταλείπουν.
Μαζί μπορούμε περισσότερα!

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός