ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔύο δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία από την ΕΠΣ ...

Δύο δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία από την ΕΠΣ …

Δύο δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία από την ΕΠΣ …..

Συνέχεια των μέτρων για μείωση των πάγιων λειτουργικών εξόδων των ομάδων της η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Χαλκιδικής , σε συνεργασία με την επιτροπή διαιτησίας του νομού αποφάσισε να παρέχει 2 δωρεάν διαιτησίες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ αναφέρει:
Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής , σε συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, αποφάσισε να παρέχει ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, για κάθε Σωματείο που θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα του Νομού μας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Η κίνηση αυτά της Ένωσης είναι συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιούσε ότι για τη νέα σεζόν 2020-21 τα σωματεία που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο δε θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής για τις παραπάνω διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη μη πληρωμή παράβολου:
ΕΠΣ Χαλκιδικής_xalkidikiΣε συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής την 10η Ιουνίου 2020 αποφάσισε ότι, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, δεν θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής για τις δύο άνω διοργανώσεις.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν νέες μειώσεις που θα αφορούν στα πάγια λειτουργικά έξοδα των ομάδων.

Κλείνει το άρθρο “Δύο δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία από την ΕΠΣ …..” με την ενημέρωση ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της παραπάνω Ένωσης ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είναι:
1. Έναρξη αγωνιστικής περιόδου 2020-21 : Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.
2. Λήξη αγωνιστικής περιόδου 2020-21 : Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Ημερομηνίες για μετεγγραφές, μετεγγραφές ορισμένου χρόνου, πρώτες εγγραφές ανηλίκων κ.λ.π ποδοσφαιριστών θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα