ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπιδείνωση του καιρού για Θεοφάνεια & Κυριακή του Αγίου Ιωάννη

Επιδείνωση του καιρού για Θεοφάνεια & Κυριακή του Αγίου Ιωάννη

Επιδείνωση του καιρού για τα Θεοφάνεια και την Κυριακή του Αγίου Ιωάννη

Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ανακοινώθηκε σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2024, Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) για το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιανουαρίου 2024.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά :
Α) Το Σάββατο 06-01-2024 (Θεοφάνεια)

Α1) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Α2) Νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν από το μεσημέρι στο Ιόνιο και το απόγευμα στο Αιγαίο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενισχυθούν κατά τόπους έως 9 μποφόρ.

Β) Την Κυριακή (07-01-2024)

Β1) Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν έως το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα (Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική και νότια Πελοπόννησο) και το βράδυ θα εξασθενήσουν. Από νωρίς το πρωί, έντονες κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες θα επηρεάζουν κατά τόπους την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ύφεση από το απόγευμα.

Β2) Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα το πρωί κατά τόπους 9 μποφόρ.

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΑΡΔΙΑΣ: Α. ΜΑΜΑΡΑ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ: ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ

Πηγή του άρθρου “Επιδείνωση του καιρού για Θεοφάνεια” η Ε.Μ.Υ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα