ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚέικ με κεράσια από την κ. Φωτεινή Βλαχοδήμου

Κέικ με κεράσια από την κ. Φωτεινή Βλαχοδήμου

Κέικ με κεράσια από την κ. Φωτεινή Βλαχοδήμου

Η κ. Φωτεινή μετά τη συνταγή “Γλυκό κεράσι” μας παρουσιάζει το “κέικ με κεράσια” που όπως το βλέπουμε στη φωτογραφία είναι χάρμα οφθαλμών και σίγουρα πιστεύουμε και γεύσης.

Υλικά.
125 gr βούτυρο αγελάδας
200 gr ζάχαρη
3 αυγά
125 ml γάλα
250 gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
40 gr corn flour
1 βανίλια
1/2 κιλό κεράσια χωρίς κουκούτσια

Εκτέλεση συνταγής κέικ με κεράσια.
foini_vlaxodimou_φωτεινηΧτυπάμε βούτυρο, ζάχαρη αυγά, προσθέτουμε εναλλάξ γάλα με αλεύρι, βανίλια και corn flour! Αντικολλητικό χαρτί σε ταψάκι 30cm. Βουτυρώνουμε, αλευρώνουμε ρίχνουμε το μίγμα του κέικ και προσθέτουμε τα κεράσια!!! Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 35 λεπτά. Σερβίρουμε με άχνη ή παγωτό!!!

Να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και γενικά να σας παροτρύνουμε να μην απογοητεύεστε με την πρώτη αποτυχία εκτέλεσης κάποιας συνταγής και όχι μόνο, γιατί όλα κατακτώνται με την υπομονή και την επιμονή.

Συνταγές της κ. Φωτεινής Βλαχοδήμου και όχι μόνο (κ. Γεωργίας, κ. Βούλας, κ. Αθηνάς, κ. Φανής, κ. Στέργιου, κ. Βασίλη και sv7erg) θα βρείτε στην ενότητα “ΣΥΝΤΑΓΕΣ” στο κύριο μενού στην κεφαλίδα της σελίδας.

Η κ. Φωτεινή μας ενημέρωσε για την επόμενη συνταγή που ετοιμάζει, Λουκουμάδες Παραλίας, που είναι κατεξοχήν γλύκισμα του καλοκαιριού και δε μπορείς να αντισταθείς είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα