ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαλό σου ταξίδι αγαπητέ γιατρέ Ευάγγελε

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ γιατρέ Ευάγγελε

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ γιατρέ Ευάγγελε

Έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Βισαλτίας που τον γνώριζε και όχι μόνο, ο ειδικός παθολόγος Ευάγγελος Ντάντος, σύζυγος της φαρμακοποιού Αφροδίτης Χατζάκη, αγαπητός στον κόσμο, πάντα με το χαμόγελο, εξαιρετικός επιστήμονας.
Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών και νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσ/νίκης, αιφνιδιάζοντας κυρίως τους δικούς του ανθρώπους τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά, αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας.

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια με τα οποία είχε μιλήσει για το γιατρό, για τον άνθρωπο Βαγγέλη Ντάντο, ο Τερπνιώτης βιομήχανος κ. Αναστασιάδης Δημήτριος, τον πρώτο χρόνο που άνοιξε η μονάδα ηλικιωμένων “Αλκμήνη” στην Τερπνή. Ήταν οι πρώτες χρονιές της μεγάλης κρίσης και μόλις είχε εγκαινιαστεί η μονάδα ηλικιωμένων, όταν ακόμη οι τρόφιμοι ήταν πολύ λίγοι και ο γιατρός Ντάντος, όπως είχε πει ο κ. Αναστασιάδης, ήταν εκεί κάθε ημέρα σε ότι χρειαζόταν και μάλιστα αφιλοκερδώς, στηρίζοντας τη μονάδα και προσφέροντας στους ηλικιωμένους ότι χρειαζόταν.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ

Αυτός ήταν ο αγαπητός σε όλους γιατρός Βαγγέλης Ντάντος που στήριξε τη μονάδα στο άνοιγμά της, μέχρι να φτάσει σε σημείο εδώ και πολλά χρόνια να είναι πλήρης σε τρόφιμους. Αγαπητός στους ηλικιωμένους της συγκεκριμένης μονάδας, αλλά και στους εργαζόμενους, που τον αποχαιρέτησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός με τρυφερά και συγκινητικά λόγια, αναπολώντας τις συμβουλές και τις παραινέσεις του, κάθε φορά που τους επισκεπτόταν.

Γιατρέ, θα σε θυμόμαστε όλοι μας με σεβασμό.

Καλό σου ταξίδι γιατρέ μας Ευάγγελε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε και κουράγιο στην οικογένειά σου.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα