ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής γιορτή στα Χιλιόδεντρα Τερπνής

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής γιορτή στα Χιλιόδεντρα Τερπνής

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής γιορτή στα Χιλιόδεντρα Τερπνής

Με σημερινό, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για την επιτυχημένη εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής του Δήμου Βισαλτίας στη τοποθεσία πεύκα (Χιλιόδεντρα) Τερπνής Σερρών.
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή το κλείσιμο της χρονιάς και ήταν αφιερωμένη στο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00.

Περισσότερα για την όμορφη και συγκινητική καλοκαιρινή εκδήλωση από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής στο δελτίο τύπου που αναφέρει:

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Οι σταθμοί μιας θρυλικής ζωής!»

Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ανθής του Δήμου Βισαλτίας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία και την φετινή χρονιά, το γιόρτασε με μία όμορφη και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα Χιλιόδεντρα Τερπνής.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που διαθέτουν, δημιούργησαν, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση. Σε ένα ξεχωριστό σκηνικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση τραγούδησαν, χόρεψαν και μας ταξίδεψαν στα μουσικά μονοπάτια του Μίκη Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ιερείς της τοπικής μας εκκλησίας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων, κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Δημάκης, Εκπαιδευτικοί και παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα», η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα», κα Νίκη Μάστορα με μέλη του Δ.Σ. και πλήθος κόσμου που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η φωτογραφίες από την εκδήλωση στην Τερπνή είναι από τη σελίδα του Δήμου Βισαλτίας και όταν “κατέβουν” θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα