ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚλήρωση πρωταθλημάτων & κυπέλλου Μακεδονίας

Κλήρωση πρωταθλημάτων & κυπέλλου Μακεδονίας

Κλήρωση πρωταθλημάτων & κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας σεζόν 2020-21

Στο τελευταίο Δ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας, που έγινε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις κληρώσεις για τα πρωταθλήματα & το κύπελλο της τοπικής Ένωσης και διάφορες άλλες που θα βρείτε παρακάτω:

1) Επικύρωσε τις αποφάσεις της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020.

2) Εγκρίθηκε:

α) η συνεργασία με την εταιρεία INSPORT.GR για τη καλύτερη δυνατή προβολή των θεμάτων της EPSM.TV για τρία χρόνια.

3) Εγκρίθηκε η εισήγηση:

α) της Επιτροπής Κυπέλλου για τη διενέργεια της κλήρωσης αγώνων της α’ φάσης του 50ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 στα γραφεία της Ένωσης, μέσω LIVE STREAMING.

β) της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για τη διενέργεια της κλήρωσης αγώνων των πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» της Ένωσης στη Μίκρα, μέσω LIVE STREAMING.

γ) της Τεχνικής Επιτροπής για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και την έναρξη των προεπιλογών για τη στελέχωση των μικτών ομάδων Κ 15 (γεν. το έτος 2006) και Κ 14 (γεν. το έτος 2007) από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι προεπιλογές θα πραγματοποιηθούν στη Δυτική Περιφέρεια (γήπεδο Ανατολικού), στη Περιφέρεια Λαγκαδά (γήπεδο Αγίου Βασιλείου) και Δυτική – Ανατολική Θεσσαλονίκη και Ανατολική Περιφέρεια (γήπεδο ΕΠΣΜ στη Μίκρα).

Έναρξη πρωταθλημάτων_Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας 2019 - 20204) Να καταγραφεί η έλλειψη προβολέων στα γήπεδα που έχουν γηπεδότητα πολλά σωματεία, διεξάγονται πολλοί αγώνες και χρειάζονται ενίσχυση του φωτισμού τους, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα, να ορίζονται νυκτερινοί αγώνες και για να αποφευχθεί συνωστισμός πολλών ατόμων σ’ αυτά τα γήπεδα.

Η μελέτη θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την εξασφάλιση των προβολέων και την μετέπειτα διάθεσή τους.

Κλείνει το άρθρο “Κλήρωση πρωταθλημάτων & κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας” με την απόφαση:

5) να καταθέσει πρόταση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για προμήθεια θερμομετρητών και στη συνέχεια διάθεσής τους στα ερασιτεχνικά σωματεία με ευθύνη της ΕΠΣ Μακεδονίας, προκειμένου να γίνεται ιχνηλάτηση σ’ όσους εισέρχονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και για να προστατευτούν από τη διάδοση του κορονοϊου COVID 19.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα