ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛαϊκές αγορές πόλης Σερρών, πως θα λειτουργήσουν;

Λαϊκές αγορές πόλης Σερρών, πως θα λειτουργήσουν;

Λαϊκές αγορές πόλης Σερρών, πως θα λειτουργήσουν στο ερχόμενο παζάρι της Τρίτης;

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Σερρών ενημερώνει για τον τρόπο λειτουργίας των δύο λαϊκών αγορών στην πόλη για την Τρίτη ……………………..

Για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID-19 και προκειμένου να εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών, όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν στις υπαίθριες λαϊκές αγορές και σύμφωνα με τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίας αποφάσεις της Κυβέρνησης από την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 η λαϊκή αγορά των Σερρών θα λειτουργεί μόνο η κανονική λαϊκή αγορά με το 100% των πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Αναλυτικά, οι λαϊκές αγορές πόλης Σερρών (υπάρχουσα και παράλληλη λαϊκή) την Τρίτη 27 ……………….. θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα παρακάτω:

Tην Τρίτη 20 Απριλίου 2021 η υπάρχουσα λαϊκή αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει με το 50% των συμμετεχόντων πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης που αναγράφεται στην άδειά τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8). (ΠΙΝΑΚΑΣ 1).

Η παράλληλη λαϊκή αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά με το 50% των συμμετεχόντων πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης που αναγράφεται στην άδειά τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9). (ΠΙΝΑΚΑΣ 2).

Τους Πίνακες 1 & 2 θα τους βρείτε ΕΔΩ.

Δεν ξεχνάμε:

1. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.
2. Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές που πρόκειται να επισκεφτούν τις λαϊκές:
X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).
3. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ.

4. Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις τελευταίας αποφάσεις της Κυβέρνησης από την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 οι λαϊκοί αγορά των Σερρών θα λειτουργεί μόνο η κανονική λαϊκή αγορά των Σερρών με το 100% των πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα