ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜετεγγραφή Πανσερραϊκού με άρωμα Ευρώπης

Μετεγγραφή Πανσερραϊκού με άρωμα Ευρώπης

Μετεγγραφή Πανσερραϊκού με άρωμα Ευρώπης

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ενημερώνει για μία νέα μετεγγραφή από Ευρώπη με συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Πρόκειται για τον Αχμέντ Σαΐντ (Αhmed Said) που γεννήθηκε στο Κουμάσι της Γκάνας στις 20/4/1993, έχει Ιταλικό διαβατήριο και αγωνίζεται στη θέση φορ,

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αhmed Said (29 Ιουλίου 2022).

Ο 29χρονος Γκανέζος φορ, με Ιταλική υπηκοότητα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Said Ahmed Said γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1993 στην Γκάνα και σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ιταλία. Είναι “προϊόν” των ακαδημιών της Ίντερ, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής U-17 και U-20 της ομάδας του Μιλάνου και σκοράροντας ακατάπαυστα.

Το 2010 δόθηκε δανεικός στην Primavera Chievo κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα με την οποία και έκανε το ντεμπούτο του στο Καμπιονάτο, ενώ έφυγε με 57 συμμετοχές και 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις .

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μόντσα και την Μάντοβα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Πορτογαλία για την Ολανένσε έχοντας 37 συμμετοχές και 8 γκολ στην Β΄ Κατηγορία.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για τη Χάϊντουκ Σπλιτ στην Κροατία, εκεί όπου έμεινε 2,5 χρόνια καταγράφοντας 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε 29 γκολ, εκ των οποίων τα 4 στο Europa League. Αυτές του οι επιδόσεις ανάγκασαν την Ρίο Άβε να ξοδέψει 500.000 ευρώ και να τον φέρει τον Ιανουάριο του 2019 πίσω στην Πορτογαλία.

Τη σεζόν 2019-20 δόθηκε δανεικός στη Λόκερεν, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Επέστρεψε στη Ρίο Άβε και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Ρουμανία με τη φανέλα της Άρτζες Πιτέστι, βοηθώντας την να τερματίσει στην 5η θέση της Α΄ Εθνικής.

Κλείνοντας το άρθρο “Μετεγγραφή Πανσερραϊκού με άρωμα Ευρώπης” να σας θυμίσουμε τα εισιτήρια διαρκείας που διαθέτει η ομάδα του Πανσερραϊκού.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα