ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυνέχεια μετεγγραφών στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Συνέχεια μετεγγραφών στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Συνέχεια μετεγγραφών στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις των ομάδων της Super League 2, η ομάδα των Σερρών αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στις μετεγγραφές και όλοι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν στο τέλος του πρωταθλήματος, της σεζόν 2022-23, να είναι και πρωταθλητές.

Ξεκινώντας από την επιστροφή του Τάσου Παπάζογλου στα πάτρια εδάφη, τις μετεγγραφές του Στέφανου Σιόντη, Άγγελου Οικονόμου, Μάκη Γιαννίκογλου, Παναγιώτη Τσαγκαλίδη …., την πρόσληψη σαν γενικού διευθυντή του Νίκου Σολούγκα, συνέχεια στη συνεργασία με τον γενικό αρχηγό Κώστα Φλίσκα και τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό, ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες (Γιώργο Παπαβασιλείου, Αλέξανδρο Ζέρη), ήρθαν άλλες δύο μετεγγραφές για να βάλουν τα θεμέλια για την άνοδο.

Συνέχεια μετεγγραφών, με τις δύο τελευταίες που ανακοίνωσε η ΠΑΕ είναι:

Α. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (2ες συμβόλαιο)

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1996 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία “Μπέμπηδες” και ως πρωταθλητής στην ΕΠΣΜ, μέλος της Μικτής και της Εθνικής Νέων, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2012.
Με τον “δικέφαλο” αναδείχθηκε πρωταθλητής σε επίπεδο Κ17 και Κ20 και το 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον καθιερώνει σε αυτή τη θέση. Έμεινε εκεί ως το 2018 κάνοντας 13 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ πέρασε και ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Μιχαλόβτσε της Πολωνίας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον ΟΦΗ με τον οποίον είχε 17 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στη Ρουμάνικη Sepsi με την οποία είχε 15 συμμετοχές την περίοδο 2020-21, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ξάνθη έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έχει φορέσει 45 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U17,U18,U19,U21, όντας και αρχηγός.

Β. Σταύρος Πεταυράκης (2ες συμβόλαιο)

Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1992 στη Ρόδο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα το 2010, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Football League.
Ακολούθως αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα, ενώ τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συμμετείχε ενεργά στην επιστροφή της ως πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ κάνοντας 21 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίον και έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ.
Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε, όντας πάντα βασικό στέλεχος, σε Λαμία και Δόξα Δράμας, ενώ από το 2019 ήταν παίκτης της Βέροιας, με την οποία φέτος στην αναδείχθηκε πρωταθλητής και είχε συνολικά 35 συμμετοχές και 1 γκολ.
Συνολικά στην καριέρα του μετράει 184 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κλείνει το άρθρο “Συνέχεια μετεγγραφών στις Σέρρες” με την πληροφορία σχετικά με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ του Δεληγιαννίδη, για την απογοήτευση της μητέρας του που είναι φίλαθλος του Άρη Θεσσαλονίκης.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα