ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜε βιομηχανικά προϊόντα οι δύο λαϊκές της Νιγρίτας

Με βιομηχανικά προϊόντα οι δύο λαϊκές της Νιγρίτας

Με βιομηχανικά προϊόντα οι δύο λαϊκές της Νιγρίτας το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, από αυτό το Σάββατο 23-1-2021, στις δύο λαϊκές της Νιγρίτας θα μπορούν να τοποθετήσουν τους πάγκους τους και οι πωλητές με βιομηχανικά προϊόντα.

Το δελτίο τύπου από το Δήμο Βισαλτίας αναφέρει:

ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2020, οι λαϊκές αγορές της Νιγρίτας θα λειτουργήσουν και με τα βιομηχανικά είδη.

Η καθιερωμένη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας (Δημαρχείο) θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8).
Η παράλληλη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας (Κεντρικό Πάρκο) θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9).

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Δεν ξεχνάμε:

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ.
Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:  X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.
Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Θ. Μπιμπλιάς κιν. 6986006002.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα