ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού

Νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού

Νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού

Από την ομάδα των Σερρών ανακοινώθηκαν δύο νέες μετεγγραφές και περισσότερα στις σχετικές ανακοινώσεις:

Α.  O Kosta Aleksic στον Πανσερραϊκό! (3/8/2023)

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Κόστα Άλεξιτς. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Κόστα Άλεξιτς είναι γεννημένος στις 09/03/1999 στο Νόβι Σάντ της Σερβίας, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League 2 έχοντας 19 γκολ και 6 ασίστ σε 26 συμμετοχές με την φανέλα του Ηρακλή, με τον οποίον είχε πετύχει ακόμη 4 γκολ από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και πρωτοήρθε στην Ελλάδα.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Σερβία με τις φανέλες των Ιντίγια, Τσουκαρίτσκι, Μπέτσεϊ, Σεβάν, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, ενώ έχει κληθεί και δύο φορές στην Εθνική Σερβίας.

Κόστα, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.

Β.  O Tomas Hajek στον Πανσερραϊκό! (2/8/2023)

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Τόμας Χάγιεκ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Τόμας Χάγιεκ είναι γεννημένος στις 01/12/1991 στο Ζλιν της Τσεχίας, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Από το 2019 και μέχρι τον Ιούνιο αγωνιζόταν στην Ολλανδία με την φανέλα της Φίτεσε, έχοντας συνολικά 61 συμμετοχές και 1 γκολ, εκ των οποίων οι 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Τσεχία με τις φανέλες των Μλάντα Μπόλεσλαβ, Βικτόρ Πλζέν, Χράντετς Κράλοβε και Ζλιν, μετρώντας συνολικά 174 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τόμας, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα