ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέος προπονητής και νέος γυμναστής στις Σέρρες

Νέος προπονητής και νέος γυμναστής στις Σέρρες

Νέος προπονητής και νέος γυμναστής στον Πανσερραϊκό

Με δύο αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της η ομάδα του Πανσερραϊκού ενημερώνει ότι έρχεται ο νέος προπονητής και ο νέος γυμναστής, μετά την απομάκρυνση, κοινή συναινέσει, του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Νέος προπονητής και νέος γυμναστής ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Τάσος Σιδερίδης αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δύο αναρτήσεις, με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 2022 αναφέρουν:

1) Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1969 στην Καβάλα. Πραγματοποίησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε Καβάλα, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό, Καλαμάτα, Εργοτέλη, Ρεθυμνιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ατρόμητο.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Εργοτέλη το 2001 και από τότε έχει καθίσει στον πάγκο των Ατσαλένιου, Διαγόρα, Πανθρακικού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Καβάλας και Βέροιας, μετρώντας περισσότερους από 400 αγώνες σε επαγγελματικές κατηγορίες και πολλές επιτυχίες.
Τα δύο τελευταία χρόνια οδήγησε τη Βέροια σε ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στον βόρειο όμιλο της Super League 2 και παράλληλα πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Τάσος Καζίας θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή του Πανσερραϊκού στα Μ.Μ.Ε, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 11:00, στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού γηπέδου Σερρών.

2) Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας.

Ο Τάσος Σιδερίδης γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1970. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Α’ και έχει συνεργαστεί με τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη τόσο στον Πανθρακικό, όσο και στον ΟΦΗ.

Νέος προπονητήςΈχει υπάρξει “μαθητής” του αείμνηστου Σάκη Δόκα, την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ήταν στο τιμ του Ατρομήτου με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο, ενώ επί σειρά ετών ήταν στην ομάδα της Ξάνθης έχοντας συνεργαστεί τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και με τον Μίλαν Ράσταβατς.
Νωρίτερα είχε εργαστεί σαν προπονητής (Άρης Ζυγού, Πήγασος, Νέστος Χρισούπολης), σαν βοηθός προπονητή και γυμναστής στην ομάδα της Καβάλας, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Κλείνει το άρθρο “Νέος προπονητής και νέος γυμναστής στον Πανσερραϊκό” με την ευχή να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα