ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟμιλία ψυχολόγου Λευτέρη Ελευθεριάδη

Ομιλία ψυχολόγου Λευτέρη Ελευθεριάδη

Ομιλία ψυχολόγου Λευτέρη Ελευθεριάδη στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία θα παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας στις 8 μ.μ με ομιλητή τον καταξιωμένο ψυχολόγο Ελευθεριάδη Ελευθέριο. Σίγουρα οι θεατές θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές για την κοινωνία, την οικογένεια, το ζευγάρι, τους νέους.

Η ανακοίνωση του ιερού ναού για την Ομιλία του ψυχολόγου αναφέρει:

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, μετά τις Ακολουθίες του Εσπερινού και της Μικρής Παράκλησης (8.00μ.μ.) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας θα έχουμε κοντά μας τον γνωστό ψυχολόγο Λευτέρη Ελευθεριάδη, ο οποίος θα μας μιλήσει στον αύλειο χώρο του Ναού.
Θέμα της ομιλίας: “Η ευεργετική αρετή της διάκρισης στον άνθρωπο, στο ζευγάρι, στην οικογένεια, στην κοινωνία…”
Μετά την ομιλία θα επακολουθήσει συζήτηση

Βιογραφικό – Curriculum Vitae M.Sc. Ψυχολόγος Ελευθεριάδης Γ. Ελευθέριος

Ο Ελευθεριάδης Ελευθέριος γεννήθηκε και διαμένει στο Σιδηρόκαστρο Σιντικής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας του University of East London.
Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Από το 2012 εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος.

Λίγα λόγια για τον ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας:
 
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας είναι κτισμένος στον ανατολικό λόφο προς νότο της Νιγρίτας και συγκεκριμένα στην παλαιότερη από τις συνοικίες της Νιγρίτας «Τσακαλάδες».
 
Σύμφωνα με γραπτή μαρτυρία που βρέθηκε τελευταία (αρχές 2006), ο Ναός εγκαινιάστηκε στις 3 Απριλίου του 1753, από τον Μητροπολίτη Σερρών Ιωαννίκιο. Η ημερομηνία του εγκαινιασμού δεν είναι απαραίτητο να χρονολογεί και την ηλικία του Ναού. Υπάρχουν πολλοί ναοί οι οποίοι άργησαν αρκετά να εγκαινιαστούν παρότι λειτουργούσαν για πολλές δεκαετίες.
 
ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ 2022 ΕΔΩ.

 

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα