ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράταση στην επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων

Παράταση στην επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων

Παράταση στην επιχορήγηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων

Ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια στήριξης και προαγωγής του ερασιτεχνικού αθλητισμού, καλεί όλα τα ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία, που εδρεύουν στα Διοικητικά όρια του Δήμου Σερρών, και επιθυμούν να λάβουν οικονομική επιχορήγηση για το έτος 2023 σύμφωνα με την απόφαση με αριθμ. 273\23 του Δημοτικού συμβουλίου να καταθέσουν στον Δήμο Σερρών σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Από το Δήμο Σερρών, ανακοινώθηκε παρατείνεται η ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων που εδρεύουν στα Διοικητικά όρια του Δήμου Σερρών.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση που αναφέρει (7 Αυγούστου 2023):

Σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. με αριθμ. 375/02-08-23 σας γνωρίζουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων για την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων με όλα τα δικαιολογητικά παρατείνεται για όσα σωματεία δεν τα έχουν καταθέσει ακόμη έως και την 17η Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στο πρωτόκολλο του Δήμου Σερρών, Κωνσταντίνου Καραμανλή 1.

Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση, ότι η παράταση που δόθηκε είναι η δεύτερη, όπως προκύπτει από παλαιότερη ανακοίνωση του Δήμου στις 27 Ιουλίου 2023.

Σε συνέχεια του εγγράφου μας με αριθμ. πρωτ. 22779/4-7-23 σας γνωρίζουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων για την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων με όλα τα δικαιολογητικά παρατείνεται έως και την 28η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στο Πρωτόκολλο του Δήμου Σερρών, Κωνσταντίνου Καραμανλή 1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα