ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠολυδύναμο πνευματικό κέντρο στην πόλη της Νιγρίτας

Πολυδύναμο πνευματικό κέντρο στην πόλη της Νιγρίτας

Πολυδύναμο πνευματικό κέντρο στην πόλη της Νιγρίτας από το Σωματείο Φίλων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης

Ένας πολυδύναμος φάρος πολιτισμού υλοποιείται στη Νιγρίτα

Ένας από τους ευγενείς οραματισμούς της Σερραϊκής Εκκλησίας και φιλόκαλο αίτημα του «Σωματείου Φίλων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης», αλλά και συνόλου της κοινωνίας της επαρχίας Βισαλτίας, η εκ βάθρων δηλαδή αναστήλωση, συντήρηση και ανάδειξη του εμβληματικού κτιρίου της κλειστής αγοράς, ιδιοκτησίας του Iερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης, εισέρχεται πλέον στη φάση υλοποιήσεως, από σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.

ΠολυδύναμοΣτη 1:30 το μεσημέρι, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Σερρών, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ενημερώσεως για το ως είρηται έργο, για την υλοποίηση του οποίου, η Αναπτυξιακή Εταιρία Σερρών «ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.» ενέκρινε επενδυτικά σχέδια δημοσίου χαρακτήρος του προγράμματος CLLD/LEADER,ΠΑΑ 2014-2020, εξασφαλίζοντας δημόσια χρηματοδότηση ύψους 600.000,00€.

Το έργο προβλέπεται να παραδοθεί έως τα μέσα του έτους 2025 στον Iερό Ναό Αγίου Γεωργίου, με σκοπό την αξιοποίησή του ως πολυδύναμου πνευματικού κέντρου, που η πόλη της Νιγρίτης, δυστυχώς, εστερείτο εδώ και πολλά χρόνια.

Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Σερρών «ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.», ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτης, αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κελεμπέκης, ως Πρόεδρος του «Σωματείου Φίλων Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Νιγρίτης» και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή του άρθρου “Πολυδύναμο πνευματικό κέντρο στην Νιγρίτα” το οrthοdοxianewsagency.gr.

Η αρχική εικόνα είναι από τη προπτυχιακή διπλωματική εργασία 2007 Γκαλιμάνας Απόστολος – Σιώη Ελευθερία, αρχιτέκτονες μηχανικοί.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα